News

Kado shoppen voor de jarige Najima! + WINACTIE! – vlog #68 – Healthy Sisters

Kado shoppen voor de jarige Najima! + WINACTIE! – vlog #68 – Healthy SistersHallo en leuk dat je kijkt! Najima is jarig en Rachida gaat op jacht naar een cadeau. Ben jij ook benieuwd wat ze voor haar gaat halen? Kijk dan gauw verder!

source

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

33 Comments

 1. Sana

  Hahaha Rachida wou geen boek weggeven!! Grapje, lijkt me super om na een jaar getrouwd te zijn over te gaan op gezonde recepten. Het huwelijk maakt dik, vooral eten voor de gezelligheid ??

 2. Sousou El H.

  Ik wil heel graag de boek winnen, ik zou het graag aan mijn moeder willen geven omdat ze nu bezig is met healthy te eten en gezonde recepten proberen te maken. En ze wou het boek bestellen maar ik denk dat ze het vast leuker zou vinden als ik het boek aan haar als cadeau geef. ❤?

 3. Basant 040

  Hee, ik zou graag dit willen winnen omdat ik dan samen gezellig met mijn moeder kan koken. Zelf ben ik ook Arabisch en weet hoe lekker Arabisch eten is. Maar zou t leuker vinden als ik nog meer te weten kom!! Ik woon langs helmond dus ook nog dichtbij!! Hele leuke video !! X

 4. Realy Man?

  Ik zou graag het boek willen winnen, omdat mijn broer, moeder en ik de laatste tijd gezond bezig en willen zijn. Maar we hebben niet veel recepten en dat valt heel erg tegen. Ga zo door want jullie komen met z'n tweeën nog heel erg ver Inshallah ❤.

 5. Suzan Waardenburg

  Hee dames ! allereerst Najima nog gefeliciteerd met je verjaardag ? welkom bij de club, hihi. hoop dat je nog vele jaartjes gezond en liefdevol mag beleven insallah! Veel plezier vandaag op jouw feestje ! Het is weer een leuke video geworden, zoals altijd, en jullie zien er fantastisch uit 🙂 Ik ben al te laat voor de win actie dus ga jullie boek absoluut kopen. Ben heel benieuwd en gun het jullie natuurlijk. Groetjes en veel liefs SuuS

 6. Amal El Atmioui

  Slm allereerst een heel gelukkige verjaardag moge allah swt je een lang en gelukkig leven schenken met je lieve familie en vrienden ? ik zou heel graag je boek willen winnen omdat ik een super Enthousiast over ben en dus heel graag wil hebben! ❤️

 7. Atika Akk

  Wat leuk! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik net als jullie gezond wil leven, na de bevalling bleven de kilo's hangen en nu is de knop echt om! (Zoals jullie dat altijd zo mooi zeggen) nu alleen nog een goed boek vol met gezonde recepten ? dan kan ik er volledig tegen aan! Xx jullie trouwe volger ❤️

 8. F Boukhari

  salaam wa alikom zusters,
  Sinds december 2014 is mijn leven veranderd ivm met ziekte van lieve dochtertje. Verblijf nu twee jaar in Marokko en kom juli weer thuis. Ik zou echt waarderen mocht ik het boek winnen. Jullie waren de afgelopen periode als ik mij eenzaam voelde, mijn steun op afstand. Moge Allah jullie beschermen. Altijd lachen met jullie? shamsi79@live.nl

 9. Sandra Peffly

  Ik weet dat ik in het buitenland woon, maar ik zou ZO graag jullie boek willen hebben. Jullie zijn spontaan, positief en ik word gewoon blij van jullie. En bovendien leer ik gewoon ook nog veel van jullie! Nog gefeliciteerd, Najima!!!

 10. Hayleigh 1984

  Ik zou graaaaaag in aanmerking willen komen voor jullie boek omdat ik sinds een paar maanden een maagverkleining heb ondergaan maar nog steeds moeite heb met gezond leven… dus dit zou heeeel leuk zijn en goeie inspiratie een nieuwe lifestyle!

 11. Chouaib El Hamri

  Ik ben 13 jaar en ik zou het boek heel graag willen winnen! Ik ben zelf wat mollig en ik wil er heel graag iets aan doen! En ik hoop dat ik met jullie boek een gezonder leven kan leiden. En ik wil ook nog zeggen dat jullie echt een inspiratiebron zijn voor mij!

 12. Anyy Tal

  Nog een Gelukkige verjaardag Najima. Ik zou graag het boek willen ten eerste het ziet er gewoon kei leuk uit. Ten tweede, dan kan ik eindelijk een keer gezond gaan beginnen koken. En ten derde er is geen derde. En trots op jullie dames 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *